Sem fizioterapevtka, kineziologinja, manualna terapevtka in kozmetičarka. Že 16 let s svojimi rokami pomagam ljudem znebiti se bolečine v telesu, vrniti obrazu in telesu etalonske proporcije, kar posledično vrača mladost in zdravo počutje.

V 16-tih letih sem opravila okrog 30.000 masaž hrbta, 5.000 manualnih terapij celotnega telesa, 2.000 ročnih limfnih drenaž, ve kot sto obraznih tretmajev…

V teh letih sem ugotovila, da moje delo ni učinkovito, če ne delate na sebi sami… Zato sem našla zelo učinkovite načine samopomoči, ki jih prikazujem in razlagam v svojih programih. Uspeh moje metode temelji na holističnem (celovitem) pristopu k človeškemu telesu.

Glede na svoja obširna znanja, prakso in izkušnje, sem preučila ve kot sto metod naravnega pomlajevanja in obnavljanja gibalnega sistema, več kot 100 različnih masažnih tehnik in vaj na telesu in obrazu…

Zbrala sem svoje izkušnje in najboljše metode iz naravnega pomlajevanja ter obnavljanja gibalnega kostnega in mišično-fascialnega sistema. V svojo metodo sem dodala dušo in veliko ljubezni, in vse poenotila v svojih programih.

Učinkovitost in varnost mojih metod temelji na globokem razumevanju anatomije in biomehanike človeškega telesa, preverjeno na meni in na ve kot sto drugih žensk, ki so se postavile na pot zdravja in mladosti.

Moja misija – spremeniti kakovost življenje vsakega človeka na boljše, ustvariti družbo zdravih, lepih in urejenih ljudi. Spremenimo ta svet na lepše skupaj!

Moje izobrazbe in poklici

separator
 • Feldšer, Srednja zdravsvena šola, Ukrajina
 • Specialist telesnoji rehabilitaciji, Tavrijaska nacionalna Univerza Vernadskega, Ukrajina
 • Manualni terapevt, Zdravstvena univerza, Ukrajina
 • Kozmetičarka, Zavod AI, Slovenija
 • Fizioterapevt, Zdravstvena fakulteta, Univerza v Ljubljani
 • Kineziolog, Moskovska šola medicinske kineziologije
 • Beauty trener, Akademija mladosti Elene Hondorchin

Sem dobesedno obsedena s svojim delom, stalno se izobražujem, nenehno pridobivam nova znanja.

Preučila ve kot sto masažnih in manualniih tehnik in jih adaptirala pod samomasažo in samostojno korekcijo telesa in obraza.

Imam medicinsko in zdravstveno izobrazbo.

Študiram manualno-mišično testiranje in kineziološki pristop k telesnim vajam na osnovi Akademije medicinske kineziologije in manualne terapije prof. Vasiljeve L.F.

Sem del teama Nado center zdravja, center za hrbtenico in fizioterapijo v Ljubljani.

Moje trenutno delo

separator
 • Delam kot fizioterapevtka, kineziologinja in manualna terapevtka v svojem Studio Viktorija.
 • Sem voditeljica zelo uspešnega on-line projekta Beauty club Anatomija lepote ( predavam, prikazujem ve kot sto vaj in masažnih tehnik 2 krat na teden )
 • Opravljam treninge za uravnavanje medenice in hrbtenice
 • Delam kot član teama v Nado center
Evgenija Markez

Sprejem naročil